Vliegen- & wespenvangers

Wespenval

WespenvalGifvrije, Professionele val voor wespen. Ideaal voor rond de woning. Niet alleen vliegen zijn lastige tafelbezoekers maar ook wespen. Zij komen op alles af wat eetbaar is. In tegenstelling tot de vliegenzak hang je de wespenzak best zo dicht mogelijk op bij de tafel. Het gebruik van de wespenval is zeer eenvoudig. Er hoeft enkel water in de zak gegoten te worden en de onweerstaanbare, niet schadelijke vloeistof verlost u van alle wespen.

Vliegenval voor ramen

Vliegenval voor ramenVoor een gifvrije lokking van vliegen. De werkwijze van de val is gebaseerd op het natuurlijk gedrag van vliegen: aangetrokken door licht en warmte zoeken zij het raam op en lopen zo in de val.

Stalvliegenvangers

StalvliegenvangersTegen vliegen in stallen en bedrijfsruimtes.

Vliegenvanger: Gifvrije en milieuvriendelijke vangbladen met een sterk lokkende werking en een vangcapaciteit tot 10.000 vliegen.

Vliegenrol: Insecticide vrije, geurloze vliegenvanger met een maximale lengte van 10 meter. Zeer goede vangst doordat lokkende patronen en kleuren zijn aangebracht.

Vliegenrol compact: Compacte lijmrol voor gebruik in bedrijfsruimten en stallen. De gifvrije lijm garandeert een lange werking en hoog vangresultaat.

Stalvliegenvanger

StalvliegenvangerVliegenlint met natuurlijke lokstof. De complete kit bestaat uit 400 meter lint, een haspel, 2 haspelhouders en een slinger. Het vervangingslint is apart verkrijgbaar.