Vliegen- & muggenlampen

Liberator Vliegenlamp

Liberator VliegenlampDit is een elektrische insectenverdelger met hoogspanningsrooster of met lijmplaten en zijn geschikt voor plafond- en wandmontage voor alle professionele toepassingen zoals grootkeukens, voedingsindustrie, grootwarenhuizen, enz. Bij de ontwikkeling is gestreefd naar een apparaat met een modern, mooi ogend design, gekoppeld aan een optimale werking en maximale betrouwbaarheid. Elk apparaat is individueel getest om een perfecte werking te garanderen en beantwoord aan alle veiligheidsvoorschriften. Het onderhoud is verbluffend eenvoudig en het gebruik zeer economisch. De lijmplaten zijn discreet zwart, behandeld met een lokstof en voorzien van een telrooster. 15 watt splintervrije lampen zijn standaard gemonteerd op alle modellen.

Viper II Vliegenlamp

Viper II VliegenlampDe Viper II waarborgt een doeltreffende insectenbestrijding in alle handelszaken waar elektrische insectenverdelgers vereist zijn van hoge kwaliteit en efficiƫntie. Dit apparaat beantwoord wereldwijd aan de hoogste kwaliteitseisen en aan de strengste veiligheidsvoorschriften. De Viper II is zuinig in het gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Leverbaar met hoogspanningsrooster of lijmplaat en te plaatsen als plafond- of wandmodel. De lijmplaten zijn discreet zwart, behandeld met een lokstof en voorzien van een telrooster. 15 watt splintervrije lampen zijn standaard gemonteerd op alle modellen.

Eclipse Vliegenlamp met lijmplaten

Eclipse Vliegenlamp met lijmplatenDe Eclipse is standaard uitgerust met twee non shatterproof Black Light Blue lampen. Deze geven minder blauw licht af, maar hebben wel de benodigde hoeveelheid UV-A uitstraling. De Eclipse beschikt tevens over design LED verlichting.

Flylight Vliegenlamp met lijmplaten

Flylight Vliegenlamp met lijmplatenEen complete, unieke innovatieve en vooral makkelijk te onderhouden insectenverdelger die past in huis, op kantoor of andere plaatsen binnenshuis, op droge plaatsen. Uitgerust met een 18 watt energiezuinige UV-A lampen, welke optimale aantrekking van insecten verzekert.

Muggenvanger

MuggenvangerDe muggenvanger is specifiek ontworpen voor het vangen van muggen en sandfly, maar vangt ook diverse andere insecten, zoals diverse soorten motten, vliegen en fruitvliegen.

Deze muggenvanger kan worden neergezet of worden opgehangen, zoals aan een boom of plafond. Het apparaat werkt het beste op een hoogte van 1,8 meter.

Vervangingslampen voor elk type en merk

Vervangingslampen

Lijmplaten voor elk type en merk

Lijmplaten