Lok- & voerdozen

Roguard Rattenvoerdoos (Xtra)

Roguard Rattenvoerdoos (Xtra)De rattenvoerdoos is stevig en compact en heeft een dubbel slot en een easy opening. Is geschikt voor alle lokaassystemen. De Xtra is revolutionair en heeft zeer goede bevestigingsmogelijkheden. Geschikt voor alle lokazen, maar speciaal voor gebruik in combinatie met de Rat F of een Snap E rattenval.

TomCat Muizenlokdoos

TomCat MuizenlokdoosDeze is gefabriceerd uit zwart, robuust kunststof. In het bijzonder geschikt voor blocs, maar ook andere lokazen kunnen gebruikt worden. Losse inzet voerbakjes en een hangslot zijn optioneel. Bij uitstek geschikt voor buitengebruik. Openen van de voerdozen geschiedt door middel van dezelfde sleutel.

Aegis (Mini) Muizen- of Rattenvoerdoos

Aegis (Mini) Muizen- of RattenvoerdoosDe muizenvoerdoos is gemakkelijk, door middel van schroeven of draad, te bevestigen aan de muur, vloer of balk. Wetenschappelijk is bewezen dat muizen een aparte “eetkamer” prefereren met daarnaast een duidelijk zichtbare vluchtroute. Deze muizenvoerdoos bezit deze kenmerken en is, naast graan en pellets, zeer geschikt voor blocs en gel.

Ook de rattenvoerdoos is gemakkelijk te bevestigen en heeft een wetenschappelijk onderzoek als basis. Ratten gedragen zich anders dan muizen en eten liever in een tunnelmodel. Deze rattenvoerdoos bezit een dubbele tunnel, waardoor deze 57% effectiever is. Geschikt voor alle lokaasmethoden.

De mini rattenvoerdoos kenmerkt zich door de mogelijkheid tot gebruik van onder andere een Snap E Rattenklem. Daarnaast is ook het gebruik van de diverse lokaasmethoden mogelijk. De Mini heeft een uniek afwateringssysteem op de sloten en de inloopgangen, waardoor deze bijzonder geschikt is voor buitengebruik. Alle Aegis voerdozen maken gebruik van dezelfde dubbele sleutel.